Sockerfri glass på Lidl: En guide till Gelatelli, Nick’s och Sia

Glass är en populär sommardessert som många njuter av på varma dagar. Men för de som vill äta lite hälsosammare eller hålla sig borta från sockret kan det vara svårt att hitta lämpliga alternativ. Lyckligtvis erbjuder Lidl ett sortiment av sockerfri glass som kan stilla suget efter något svalkande utan att kompromissa med smaken. I den här guiden tar vi en närmare titt på några av de populäraste varumärkena på Lidl: Gelatelli, Nick’s och Sia.

Gelatelli

Gelatelli är Lidl’s eget glassmärke och erbjuder ett brett utbud av sockerfria alternativ. Den sockerfria gelateria-serien är särskilt populär och inkluderar smaker som vanilj, jordgubb och choklad. Dessa glassar innehåller ingen tillsatt socker och är istället sötade med sötningsmedel som stevia. Gelatelli sockerfri glass är också laktosfri, vilket gör den lämplig för personer med laktosintolerans.

Nick’s

Nick’s är ett svenskt varumärke som specialiserat sig på sockerfri och proteinrik glass. Deras glassar är gjorda med naturliga ingredienser, har lågt kaloriinnehåll och är rika på protein. Sortimentet inkluderar smaker som vanilj, choklad, jordgubb och lakrits. Nick’s produkter är också laktosfria och är ett bra alternativ för de som söker efter en mer hälsosam glassupplevelse. Priset för Nick’s glass varierar beroende på förpackningsstorlek, men den kan vara något dyrare än andra alternativ på marknaden.

Sia

Sia är ett annat varumärke som man kan hitta på Lidl och som erbjuder sockerfri glass. Sia’s produkter är veganska och kommer i olika spännande smaker som kokos, mango och hallon. Deras glassar är gjorda med naturliga sötningsmedel som erytritol och har ett lågt kaloriinnehåll. Sia sockerfri glass är också laktosfri och är ett utmärkt val för veganer eller de som helt enkelt vill minska sitt sockerintag utan att kompromissa med smaken. Priset för Sia glass är generellt sett överkomligt och kan vara ett bra alternativ för de som söker efter prisvärda sockerfria alternativ.

Som du kan se erbjuder Lidl ett bra utbud av sockerfria glassalternativ för de som vill njuta av något svalkande utan att överdriva sockerkonsumtionen. Beroende på dina preferenser kan du välja mellan Lidl’s egen serie av sockerfri gelato, Nick’s proteinrika glass eller Sia’s veganska alternativ. Oavsett vilket varumärke du väljer så kan du vara säker på att du inte kompromissar med smaken när du väljer sockerfri glass från Lidl!

Glassens kaloriinnehåll och smaker

Glassmärke Kalorier (per 100g) Populära smaker
Gelatelli 70 Vanilj, jordgubb, choklad
Nick’s 80 Vanilj, choklad, jordgubb, lakrits
Sia 60 Kokos, mango, hallon

När det gäller kaloriinnehåll ligger dessa glassmärken inom samma intervall, med ett genomsnitt på 70-80 kalorier per 100 gram. Detta gör dem till ett bra alternativ för de som försöker hålla koll på sitt kaloriintag. Vad gäller smaker kan du se att alla tre märken erbjuder några klassiska smaker som vanilj och choklad, tillsammans med några mer unika alternativ som jordgubb, lakrits, kokos, mango och hallon. Oavsett vilken smak du föredrar kommer du att kunna hitta en sockerfri variant som passar dig.

Sammanfattning

Att njuta av glass behöver inte betyda att du behöver kompromissa med din hälsa. Lidl erbjuder ett imponerande sortiment av sockerfri glass, inklusive varumärken som Gelatelli, Nick’s och Sia. Dessa alternativ är särskilt lämpliga för de som vill minska sitt sockerintag, söker efter laktosfria eller veganska alternativ, eller helt enkelt vill äta en hälsosammare glass. De erbjuder en mängd olika smaker och har ett relativt lågt kaloriinnehåll jämfört med traditionell glass. Så varför inte kyla dig ner med en skopa sockerfri glass från Lidl nästa gång du får sug efter något svalkande och sött?

Ofte stillede spørgsmål

Vilka typer av sockerfri glass finns på Lidl?

På Lidl hittar du ett brett utbud av sockerfri glass, inklusive Gelatelli och Nicks glass.

Har Lidl laktosfri glass?

Ja, Lidl erbjuder även laktosfri glass för de som har intolerans eller överkänslighet mot laktos.

Vilka smaker finns det på Gelatelli glassen från Lidl?

Gelatelli-glassen på Lidl kommer i olika smaker, inklusive vanilj, choklad, jordgubb, pistasch och mycket mer.

Var kan jag hitta Nicks glass i Lidl-butiken?

Nicks glass finns vanligtvis i frysdiskarna bredvid de andra glassarna på Lidl.

Vad är priset på Nicks sockerfria glass?

Priset på Nicks sockerfria glass kan variera, men det ligger vanligtvis runt XX kronor per förpackning.

Har Lidl vegansk glass?

Ja, Lidl erbjuder även vegansk glass för de som föredrar en helt växtbaserad alternativ.

Vad är kaloriinnehållet i Nicks glass?

Kaloriinnehållet i Nicks glass varierar beroende på smaken, men de flesta Nicks-glassarna innehåller cirka XX kalorier per portion.

Vilka olika smaker finns det på Nicks glass?

Nicks glass kommer i flera goda smaker, inklusive choklad, vanilj, karamell, jordgubb och många fler.

Vilket sortiment av glass har Lidl?

Lidl har ett brett sortiment av glass, inklusive både sockerfri, laktosfri och veganalternativ från olika varumärken som Gelatelli och Nicks.

Kan jag hitta Sia sockerfri glass på Lidl?

Tyvärr säljer Lidl inte Sia sockerfri glass, men de har ett annat brett utbud av sockerfria alternativ att välja mellan.

Artiklen Sockerfri glass på Lidl: En guide till Gelatelli, Nick’s och Sia har i gennemsnit fået 3.4 stjerner baseret på 34 anmeldelser