Kry connect facebook

Kry anmäler sig själva efter att tjänst läckt uppgifter till Facebook

30 maj 2022 — Kry anmäler sig själva efter att tjänst läckt uppgifter till Facebook. Under pandemin lanserades Kry Connect i över 30 länder.

Kry – Home | Facebook

Kry – Startside

Välkommen till den officiella Facebook-sidan för Kry! Vi välkomnar såväl besökare som patienter och uppmuntrar dig att dela med dig av kommentarer, bilder, …

Kry. 26.030 Synes godt om · 3 taler om dette · 744 har været her. Krys officiella Facebook-sida.

Vårdtjänsten Kry Connect läckte persondata till Facebook

Vårdtjänsten Kry Connect läckte persondata till Facebook | SVT Nyheter

26 maj 2022 — Mötestjänsten Kry Connect, som kopplar ihop patienter och vårdpersonal, har vid flera tillfällen skickat patienters mejl och telefonnummer …

Mötestjänsten Kry Connect, som kopplar ihop patienter och vårdpersonal, har vid flera tillfällen skickat patienters mejl och telefonnummer till Facebook trots att användaren sagt nej till detta. Det avslöjar Sveriges Radio Ekot. Kry har nu anmält sig själva till Integritetsskyddsmyndigheten.

Kry lanserade “säker” tjänst – som läckte till Facebook

Kry lanserade “säker” tjänst – som läckte till Facebook – Nyheter (Ekot) | Sveriges Radio

27 maj 2022 — I början av coronapandemin lanserades Kry Connect, som marknadsfördes som ett säkert sätt för vårdpersonal att träffa patienter.

I början av coronapandemin lanserades Kry Connect, som marknadsfördes som ett säkert sätt för vårdpersonal att träffa patienter.Trots det har tjänsten …

Kry om läckta uppgifter: ”Stort misstag” – Dagens Medicin

27 maj 2022 — Läs också: Kry säger upp folk. Ekots tester visade att läkarens kontaktuppgifter skickades till Facebook vid registrering eller inloggning.

Kry läckte uppgifter till Facebook – Dagens industri

Kry läckte uppgifter om patienter till Facebook

27 maj 2022 — Kry Connect är en av nätläkaren Krys tjänster för digitala patientsamtal, och används i fler än 30 länder. Plattformen lanserades i början …

Ännu ett techbolag har delat information med Facebook – trots att användare sagt nej. Nu har nätläkaren Kry anmält sig själv till Integritetsskyddsmyndigheten, rapporterar SR. 

Kry har läckt patientuppgifter till Facebook – Feber

Kry har läckt patientuppgifter till Facebook. Via tjänsten Kry Connect. | Feber / Internet

27 maj 2022 — Kry Connect är en tjänst som läkare och andra inom sjukvården kan använda för att träffa sina patienter via videosamtal.

Kry Connect är en tjänst som läkare och andra inom sjukvården kan använda för att träffa sina patienter via videosamtal. Ekot har nu granskat tjänsten och upptäckt att den läckt data om både läkaren och patienten till Facebook. Det rör sig om data so…

Sverige: Kry har delat läkares och patienters mejladresser och …

Sverige: Kry har delat läkares och patienters mejladresser och telefonnummer med Facebook | techlaw

27 maj 2022 — … att Kry i början av coronapandemin lanserat Kry Connect, … delat läkares och patienters mejladresser och telefonnummer med Facebook.

Sveriges Radio Ekot rapporterar att Kry i början av coronapandemin lanserat Kry Connect, en tjänst för digitala patientsamtal.

Nätläkare läckte uppgifter om patienter till Facebook | GP

27 maj 2022 — Krys tjänst Kry Connect läckte data från både patienter och läkare till sociala-mediejätten. Företaget anmäler sig själv till …

Kry läckte uppgifter till Facebook – anmäler sig själva – Breakit

27 maj 2022 — Kry Connect kan användas av alla läkare, oavsett vilken arbetsgivare de har, för att ha kontakt med patienter via till exempel videosamtal.

Kontaktuppgifter till patienter och läkare har skickats till Facebook.

Keywords: kry connect facebook